Log in op je account en klik rechtsboven op je profielfoto. Klik vervolgens op 'Profiel' en daarna op 'Accountgegevens'. Onderaan de pagina vind je de knop 'Account verwijderen'. Typ 'DELETE' in het tekstveld in de pop-up en klik vervolgens op 'Definitief verwijderen'. Je account is nu verwijderd.
LET OP: als je je account verwijdert, gaat al je lezersactiviteit verloren. Dit kan niet meer worden hersteld.
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren